Jestes
niezalogowany
ZALOGUJ

 

METRYKA WATKU DYSKUSYJNEGO
  Dyscyplina  
  Status  Wątek aktywny ogólnodostępny
  Wątek założył  tarzi (2010-12-07)
  Ostatnio komentował  Martix (2010-12-12)
  Aktywnosc  Komentowano 22 razy, czytano 519 razy
  Lokalizacja
 aaa - brak lokalizacji
Wątek wielostronicowy, wyświetlana strona:    1  2  


Zdjęcie pochodzi z artykułu
Ciasto jogurtowe

Do tego tematu podpięte są artykuły:
Ciasto jogurtowe(Dariusz Sidor, 2010-12-07)
 

DODAJ SWÓJ KOMENTARZ W TYM WĄTKU

POWRÓT DO LISTY WĄTKÓW DYSKUSYJNYCH



tarzi
Tomasz Pokorniecki
MaratonyPolskie
TEAM


Ostatnio zalogowany
2019-12-13
23:15

 2010-12-07, 10:29
 Ciasto jogurtowe
Bardzo fajne Ciasto :) idę po składniki + czekoladę i rodzynki i biorę się do roboty :)

  SKOMENTUJ CYTUJĄC
  NAPISZ LIST DO AUTORA
  ZOBACZ GALERIĘ MOICH ZDJĘĆ (40 sztuk)


mariod
Mariusz Dzierka

Ostatnio zalogowany
2017-01-14
19:34

 2010-12-07, 10:40
 
Zamiast oleju może być oliwa z oliwek?

  SKOMENTUJ CYTUJĄC
  NAPISZ LIST DO AUTORA

 



mamusiajak...
Gabriela Kucharska
MaratonyPolskie
TEAM


Ostatnio zalogowany
2024-01-30
19:03

 2010-12-07, 10:56
 
2010-12-07, 10:40 - mariod napisał/-a:

Zamiast oleju może być oliwa z oliwek?



Ale tylko extra vergine:))))))

  SKOMENTUJ CYTUJĄC
  NAPISZ LIST DO AUTORA
  PRZECZYTAJ MÓJ BLOG (580 wpisów)
  ZOBACZ GALERIĘ MOICH ZDJĘĆ (126 sztuk)


dzemek
Karol Szmelik

Ostatnio zalogowany
2020-01-06
11:15

 2010-12-07, 11:57
 
A ja trochę nie rozumiem tego punktu przygotowania ciasta :)
"- cukier waniliowy - jeden"
Jedna torebka(jeżeli tak, to jaka?8 g, 16 g?), jeden kubek czy jedna łyżeczka?
Przepraszam jeśli pytanie jest zbyt proste :P

  SKOMENTUJ CYTUJĄC
  NAPISZ LIST DO AUTORA
  ZOBACZ GALERIĘ MOICH ZDJĘĆ (10 sztuk)


Gulunek
Marek Mróz

Ostatnio zalogowany
2018-02-18
11:44

 2010-12-07, 14:30
 
Nawet nie próbuję :) Mi zawsze zakalec wychodzi :P

Ale już pędzę do cukierni, smaka narobiliście :P

  SKOMENTUJ CYTUJĄC
  NAPISZ LIST DO AUTORA


Rufi
Ela

Ostatnio zalogowany
2024-03-11
21:33

 2010-12-07, 15:31
 
Wyslalam do meza. U nas on jest od pieczenia :-)

  SKOMENTUJ CYTUJĄC
  NAPISZ LIST DO AUTORA
  PRZECZYTAJ MÓJ BLOG (273 wpisów)


agawa
Agnieszka Drzewiecka

Ostatnio zalogowany
2017-08-11
09:37

 2010-12-07, 15:31
 
Ja walczę z kilogramami a Wy mnie ćwiczycie na silną wolę, której nie mam!

  SKOMENTUJ CYTUJĄC
  NAPISZ LIST DO AUTORA
  PRZECZYTAJ MÓJ BLOG (46 wpisów)
  ZOBACZ GALERIĘ MOICH ZDJĘĆ (2 sztuk)

 



tdrapella
Tomasz Drapella
MaratonyPolskie
TEAM


Ostatnio zalogowany
2023-09-27
21:40

 2010-12-07, 17:29
 
W domu ostatnio tyle słodyczy, że obiecałem już nic więcej nie kupić/zrobić do nowego roku, ale chętnie przetestuję :)
U nas w domu to ja jestem od pieczenia :)

  SKOMENTUJ CYTUJĄC
  NAPISZ LIST DO AUTORA
  PRZECZYTAJ MÓJ BLOG (105 wpisów)
  ZOBACZ GALERIĘ MOICH ZDJĘĆ (31 sztuk)


baq

Ostatnio zalogowany
2017-10-30
20:26

 2010-12-07, 21:20
 
LINK: http://mistrzkierownicy.blogspot.com/
Super ciasto, jak najbardziej polecam:)

  SKOMENTUJ CYTUJĄC
  NAPISZ LIST DO AUTORA
  ZOBACZ GALERIĘ MOICH ZDJĘĆ (1 sztuk)


Kozdroń
Marta KoĽbiał

Ostatnio zalogowany
2012-04-11
14:18

 2010-12-07, 22:11
 
Wygląda apetycznie aż mi ślinka poleciała

  SKOMENTUJ CYTUJĄC
  NAPISZ LIST DO AUTORA


dziesiatka
Dariusz Woyczyński

Ostatnio zalogowany
2020-06-06
20:16

 2010-12-07, 22:31
 
oliwa nie może byc. A już zwłaszcza extra virgin. Jest zbyt wyrazista w smaku. olej to najlepsze rozwiązanie:-)

  SKOMENTUJ CYTUJĄC
  NAPISZ LIST DO AUTORA


Jaszczurek
Janusz Łopusiewicz

Ostatnio zalogowany
2024-03-31
23:01

 2010-12-07, 23:26
 
Oliwa raczej nie powinna temu ciastu zaszkodzić, w końcu w krajach basenu Morza Śródziemnego to podstawowy tłuszcz używany do wypieków. Najpierw przetestowałbym oliwę rafinowaną, a później dla miłośników bardziej zdecydowanego smaku z extra virgin suave.

  SKOMENTUJ CYTUJĄC
  NAPISZ LIST DO AUTORA
  PRZECZYTAJ MÓJ BLOG (210 wpisów)
  ZOBACZ GALERIĘ MOICH ZDJĘĆ (40 sztuk)

 





Ostatnio zalogowany



 2010-12-08, 10:42
 
donoszę, że ciasto jest wyborne! wczoraj w godzinach wieczornych wyprodukowałam wraz z ewcią młodszą, przestrzegam jednak przed fragmentem dotyczącym użycia ramienia- wysiadło mi i ramię i mikser :)) iron man to ja nie jestem, ale ciacho pycha polecam! smacznego! zaraz machnę kawusię i praca jak marzenie...

  SKOMENTUJ CYTUJĄC
  NAPISZ LIST DO AUTORA
  PRZECZYTAJ MÓJ BLOG (27 wpisów)
  ZOBACZ GALERIĘ MOICH ZDJĘĆ (9 sztuk)


Marecki
Marek

Ostatnio zalogowany
2015-11-01
00:51

 2010-12-08, 21:23
 
Trochę brakuje takiego miejsca w necie, w którym byłyby przepisy kucharskie dla sportowców np.biegaczy.
Może polecicie jakąś książkę lub stronę internetową z przepisami?

Ja np. szukałem przepisu na batoniki energetyczne (nie mam na myśli batoników musli) i niestety nie znalazłem. Zamiaste tego zacząłem na treningach w upały zajadać krówki.

  SKOMENTUJ CYTUJĄC
  NAPISZ LIST DO AUTORA


Martix
Marcin Drabik

Ostatnio zalogowany
2023-06-17
18:24

 2010-12-08, 21:39
 
Jedyne ciasto które robię samodzielnie to serniki na zimno. Kupuję proszek załóżmy z Delecty, dodaję mleka i ewentualnie serki homogenizowane, mieszam to wszystko z kawałkami czekolady i zalewam galaretką z owocami. To jest pyszne!

  SKOMENTUJ CYTUJĄC
  NAPISZ LIST DO AUTORA


agawa
Agnieszka Drzewiecka

Ostatnio zalogowany
2017-08-11
09:37

 2010-12-08, 21:42
 
2010-12-08, 21:23 - Marecki napisał/-a:

Trochę brakuje takiego miejsca w necie, w którym byłyby przepisy kucharskie dla sportowców np.biegaczy.
Może polecicie jakąś książkę lub stronę internetową z przepisami?

Ja np. szukałem przepisu na batoniki energetyczne (nie mam na myśli batoników musli) i niestety nie znalazłem. Zamiaste tego zacząłem na treningach w upały zajadać krówki.
Też brakuje mi takich wątków. Ostatnio chodzi mi po głowie potrawa z krewetek i tofu :)))

  SKOMENTUJ CYTUJĄC
  NAPISZ LIST DO AUTORA
  PRZECZYTAJ MÓJ BLOG (46 wpisów)
  ZOBACZ GALERIĘ MOICH ZDJĘĆ (2 sztuk)


zbig
Zbyszek Kapu¶ciński

Ostatnio zalogowany
2024-03-29
20:28

 2010-12-08, 23:22
 
Prawdziwi sportowcy nie jedzą ciasta! :)

  SKOMENTUJ CYTUJĄC
  NAPISZ LIST DO AUTORA
  PRZECZYTAJ MÓJ BLOG (241 wpisów)
  ZOBACZ GALERIĘ MOICH ZDJĘĆ (54 sztuk)

 



cyberka

Ostatnio zalogowany
2011-02-08
15:26

 2010-12-09, 08:42
 płatki owsiane
Ja zamiast mąki używam płatki owsiane. Dodaje je w calosci lub namoczone i miksuje blenderem. Efekt taki sam bo świetnie zastępują mąke ale ma mniejszy Index Glikemiczny oraz zawsze to węglowodany złożone a nie proste, no i jeszcze błonnik :-)

  SKOMENTUJ CYTUJĄC
  NAPISZ LIST DO AUTORA


tdrapella
Tomasz Drapella
MaratonyPolskie
TEAM


Ostatnio zalogowany
2023-09-27
21:40

 2010-12-09, 23:00
 
2010-12-08, 23:22 - zbig napisał/-a:

Prawdziwi sportowcy nie jedzą ciasta! :)
Prawdziwi sportowcy połykają je nawet bez gryzienia ;)

  SKOMENTUJ CYTUJĄC
  NAPISZ LIST DO AUTORA
  PRZECZYTAJ MÓJ BLOG (105 wpisów)
  ZOBACZ GALERIĘ MOICH ZDJĘĆ (31 sztuk)


tatamak
Tomasz Giełda

Ostatnio zalogowany
2022-01-11
20:19

 2010-12-10, 12:39
 
2010-12-07, 21:20 - baq napisał/-a:

Super ciasto, jak najbardziej polecam:)
Poprosiłem żonę i zrobiła je z córką. Nawet dobre :-). Oliwy i cukru dały jednak mniej.

  SKOMENTUJ CYTUJĄC
  NAPISZ LIST DO AUTORA

Wątek wielostronicowy, wyświetlana strona :1  2  

DODAJ SWÓJ KOMENTARZ W TYM WĄTKU

POWRÓT DO LISTY WĄTKÓW DYSKUSYJNYCH




 Ostatnio zalogowani
bobparis
13:32
BOP55
13:27
Stonechip
13:26
flatlander
13:17
Tadek 56
12:15
karollo
12:12
Tyberiusz
12:11
Andante78
12:11
42.195
12:10
smszpyrka
12:06
mirekzkk
11:35
lordedward
11:29
Biela
11:26
barcoo
11:21
stanlej
11:08
kuc
10:54
|    Redakcja     |     Reklama     |     Regulamin     |