Jestes
niezalogowany
ZALOGUJ

 

  WIZYTÓWKA  GALERIA [3]  PRZYJAC. [13]   BLOG   STARTY   KIBIC 
 
Preciozo
Pamiętnik internetowy
Brak nazwy bloga

Pietrzykowski Dawid
Urodzony: 1990-03-22
Miejsce zamieszkania: Kęty k\O¶więcimia

Liczba wpisów - 5
2008-04-25
(czytano: 2120 razy)

Od dzi¶ czyli od 25.04.08 r -podjołem decyzje o przerwaniu dalszych przygotowań do nadchodz±cych zawodów z powodów zdrowotnych .BydĽ może jeszcze powruce do treningów,narazie termin nieznany....

2008-02-12
Dnia 9 Lutego (czytano: 1633 razy)

Dnia 9 Lutego poraz pierwszy udało mi się przebiec na treningu długo¶ć półmaratonu (21.1) specjalnie zmierzon± przezemnie tras± , był to BC1 czas jaki uzyskałem biegn±c poraz pierwszy tak± odległo¶ć i testuj±c jednocze¶nie swoje możliwo¶ci to 1:44 . Nie byłem z tego wyniku zbytnio zadowolony jednak nie zniechęciło mnie to do dalszech prztgotowań do sezonu....

2008-01-28
W ostatni± sobote (czytano: 2274 razy)

W ostatni± sobotę miałem do zrobienia 18km OWB1 na treningu.Zdołałem zrobić 16.5km gdyż byłem już potfornie zmęczony po całym tygodniu a na dodatek szalał straszny wiatr.Był tak potężny że wczsie biegu znosił z jedej strony drogi na drug±....

2008-01-23
Ryż (czytano: 2525 razy)

Ryż to chyba najlepsze "paliwo" jakie można spożyć przed ciężkim treningiem . S±dze tak iż nie opci±ża zbytnio organizmu, jest lekko strawny no i przedewszystkim dobry w smaku...

2008-01-22
Lubie to (czytano: 2287 razy)

Lubie biegać ,lubie ten wysiłek ,lubie tracić siudme poty,
Lubie trenować,lecz niestety jak wiadomo tym osobom które mieszkaj± na Podbeskidziu i na ¦l±sku czasami trudno jest realizować trening z powodu nadmiernej ilo¶ci zanieczyszczeń....







 Ostatnio zalogowani
Piotr100
01:40
ksero vel. NAMORDNICZEK
00:52
robert77g
00:00
kruszyna
23:16
d.chylinska@wp.pl
22:46
ProjektMaratonEuropaplus
22:31
Raffaello conti
22:28
elglummo
22:25
benfika
22:19
rys-tas
22:19
Wojciech
22:17
uro69
22:16
Namor 13
22:04
przemek300
21:58
piotrek53
21:47
Mr Engineer
21:36
|    Redakcja     |     Reklama     |     Regulamin     |